Koudekerke uit de Kunst

Gepubliceerd op 15 oktober 2023 om 15:38

Als fotoclub hebben we sinds jaar en dag een vaste thuisbasis gevonden in verenigingsgebouw De Couburg in Koudekerke. We zijn daarmee ook onderdeel van dit gezellige dorp. Elk jaar wordt hier eind augustus/begin september een kunstroute georganiseerd, waar wij graag aan deelnemen: Koudekerke uit de Kunst. 

Verspreid over het dorp kunnen kunstenaars op verschillende locaties gedurende drie dagen hun werk laten zien. Dit jaar was (net als in 2022) het werk van onze fotoclubleden te zien in de binnentuin van woonzorgcentrum De Brouwerij.

Bij eerdere exposities hadden we geen specifiek thema gekozen, maar voor deze editie vonden we het leuk om nu eens wél foto's met een bepaald onderwerp uit te kiezen. Daardoor ontstaat er meer samenhang tussen de beelden; het dubbelthema 'muziek/feest' leek ons hier zeer geschikt voor.  

Koudekerke uit de Kunst is inmiddels alweer achter de rug, maar wel hebben we onze presentatie en de voorbereidingen ervan vastgelegd. Hieronder een kleine terugblik.

Overigens is er altijd een leuke selectie van onze foto's te zien in de gangen en kleine zaal van De Couburg in Koudekerke!

 

Voorzitter Berry is zeer ervaren in het ophangen van alle ingelijste afdrukken!

De 4 foto's hierboven zijn gemaakt door (vlnr): Berry, Jan Lukas en Aart (2 foto's)

Onderstaande foto's door (vlnr): Arina, Marcel, Arina en Jan-Willem

De 3 foto's hierboven zijn gemaakt door (vlnr): Marcel en Ronald (2 foto's)

Onderstaande foto's werden gemaakt door (vlnr): Berry, Tina (2 foto's) en Jan-Willem

De 2 foto's hierboven werden gemaakt door Jan Lukas (linkerfoto) en Miranda (rechterfoto)
De foto linksonder is eveneens gemaakt door Miranda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb