Fotowerk van onze leden

Binnenkort is hier werk van meer clubleden te zien

 

 

Portfolio Arina de Kraa

Veel van mijn foto's maak ik tijdens wandelingen, op vakantie of gewoon in eigen omgeving. Ik vind het een leuke uitdaging om het onderwerp net even wat anders in beeld te krijgen, of te fotograferen waar een ander aan voorbij loopt. Als lid van Fotoclub Valkenisse wordt ik gestimuleerd om met andere thema's en manieren van fotografie aan de slag te gaan. Sinds 2022 maak ik deel uit van het fototeam Kustmarathon Zeeland; sportieve, bewegende mensen vastleggen is voor mij een nieuwe 'tak van sport' binnen de fotografie. 

Lees meer »

Portfolio Jan-Willem Hoek

Mijn focus voor onderwerpen is: het net ongewone, de achterkant van het schilderij, de zijkant van een monument of heel basic hoe acteert iemand in zijn of haar omgeving. Als je goed kijkt dan zie je zoveel mooie, leuke, prettige mensen. Uiterlijk totaal verschillend, culturele achtergrond compleet anders, qua taalbarrière vaak onverstaanbaar maar we kunnen kennelijk wel genieten van hetzelfde. Ik vind het fijn om een dergelijke emotie voor de camera te krijgen en dat gevoel over te kunnen brengen. Of misschien geeft het een compleet nadere emotie bij de kijker. Dat is dan ook prima. Soms zijn er ook andere zaken/situaties die op dat moment een indruk op mij nalaten. Dan leg ik dat ook vast. Dat is de beauty van fotografie. Alles is mogelijk!

Lees meer »

Portfolio Tina Rouwendal

Ik fotografeer eigenlijk alles dat voor mijn lens komt, maar het liefst levende onderwerpen. Ik zoek vooral naar het juiste moment. Klassieke straatfotografie is een inspiratiebron, maar ook bijvoorbeeld vliegende beestjes vastleggen is erg leuk!Verder fotografeer ik wel eens tijdens een schaaktoernooi. 

Lees meer »

Alle foto's en ander beeldmateriaal op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van de maker worden gekopieerd of anderszins worden gebruikt/overgenomen. Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.